صادرات و واردات بیش از ۵۳ هزار تن کالا از گمرک بندرسیریک در ۱۰۰ روز گذشته/بندرسیریک،فعال ترین بندر شرق استان هرمزگان بوده است.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذینی سیریک، رضا شهیدیان فرماندار شهرستان سیریک، در حاشیه بازدید از عملیات ترخیص و بارگیری کالا در گمرک بندر سیریک اظهار کرد: در ایام جنگ و پس از آن، با توجه به توقف خدمات بندری در شهرستان جاسک و بندرلنگه به دلیل آسیب دیدگی در جنگ، بندر سیریک فعال ترین بندر شرق است بوده است که صادرات و واردات کالا را برعهده داشته است.
شهیدیان افزود: از اول فروردین ماه سال جاری تاکنون، بیش از ۴۶ هزار تن میوه و تره بار، خشکبار و انواع سنگ معدنی به ارزش ۱۱ میلیون و ۸۶۱ هزار دلار از بندر سیریک به بنادر شناس، خصب، مسقط و سویق کشور عمان صادر شده است.
وی اضافه کرد: همچنین ترانزیت ۱۰۹۰ دستگاه خودروی سواری و کامیونت در قالب ۶۸ فقره اظهارنامه به وزن ۴۲۶۰ تن به مقصد کشورهای آسیای میانه و عراق در این بندر انجام شده است.
فرماندار سیریک در ادامه بیان کرد: با توجه به دستور استاندار محترم و مصوبات قرارگاه اقتصادی استان، برای تامین کالاهای اساسی مردم استان، رویه ملوانی در بندر سیریک و بندر کوهستک بدون وقفه انجام شده است و در این مدت، حدود ۲۳۰۰ تن انواع کالا شامل؛ برنج، روغن، پارچه، بادام، گردو، لوازم خانگی وغیره… به ارزش ۸.۵ میلیون دلار وارد استان شده است.
شهیدیان در پایان سخنان خود از زحمات کارکنان مجموعه بنادر و دریانوردی و گمرک و شرکت های خصوصی مستقر در بنادر سیریک و کوهستک تشکر کرد و افزود: در ایام جنگ و بعد از آن، این عزیزان به صورت دو و حتی سه شیفت به تجار و صادرکنندگان خدمات رسانی کرده اند تا خللی در کار صادرات و واردات کالا ایجاد نشود.
انتهای پیام/مختار رحیمی






