نواخته شدن زنگ سپاس در گلزار شهدای دو شهید دبستان شجره طیبه میناب در روستای کنارجو

سیریک – در هفته معلم، در مراسمی ویژه “زنگ سپاس” در گلزار شهدای دو شهید دبستان شجره طیبه میناب در روستای کنارجو از توابع شهرستان سیریک نواخته شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذینی، محمد ترکمانی رئیس اداره آموزش و پرورش سیریک در حاشیه این مراسم،پیرامون اهمیت آموزش دانشآموزان اظهار داشت: معلمان ستون فقرات نظام آموزشی هستند و نقشی بیبدیل در رشد و پرورش فکری دانشآموزان دارند.

ترکمانی افزود: ما معلمان به آموزشهای نوین و مهارتهای زندگی توجه ویژه داریم تا دانشآموزان بتوانند در جامعه امروز به خوبی فعالیت کنند.

وی با بیان اینکه، امسال جامعه معلمان کشور این هفته را با قلبی مالامال از درد در حجران معلم بزرگ انقلاب اسلامی، قائد شهید حضرت آیت الله خامنهای، گرامی میدارند، اظهارکرد: معلمان برای اجرای فرمایشات امام شهیدمان و سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که از مطالبات ایشان بود تلاش میکنیم تا با سرعت بیشتر اجرا شود.

وی همچنین به برنامههای آموزشی جدید اشاره کرد و گفت: با استفاده از روشهای موثر و خلاقانه، تلاش داریم تا انگیزه یادگیری را در دانشآموزان افزایش دهیم و آنها را به تفکر انتقادی و خلاق تشویق کنیم.
ترکمانی، خاطرنشان کرد: امروزه اقدامات خلاقانه معلمان نشاندهنده عزم جدی آموزش و پرورش در ارتقاء سطح آموزشی و تربیتی دانشآموزان است.
رئیس اداره آموزش و پرورش سیریک افزود: به برکت خون این شهیدان معظم نابودی اسرائیل غاصب و آمریکای جنایتکار، و عزت و پیروزی رزمندگان اسلام را شاهد هستیم.
انتهای پیام/مختار رحیمی






