• امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 28 January - 2026
کل اخبار 250اخبار امروز: 0
0

برگزاری اعتکاف در پنج نقطه شهرستان سیریک با حضور پیش‌بینی‌شده بیش از ۶۰۰ نفر

  • کد خبر : 8066
  • ۰۴ دی ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۰
برگزاری اعتکاف در پنج نقطه شهرستان سیریک با حضور پیش‌بینی‌شده بیش از ۶۰۰ نفر

برگزاری اعتکاف در پنج نقطه شهرستان سیریک با حضور پیش‌بینی‌شده بیش از ۶۰۰ نفر رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک از برگزاری مراسم اعتکاف در پنج نقطه این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۶۰۰ نفر در این برنامه معنوی شرکت کنند. حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ایلیاد پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک، در گفت‌وگو با […]

برگزاری اعتکاف در پنج نقطه شهرستان سیریک با حضور پیش‌بینی‌شده بیش از ۶۰۰ نفر

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک از برگزاری مراسم اعتکاف در پنج نقطه این شهرستان خبر داد و گفت: پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۶۰۰ نفر در این برنامه معنوی شرکت کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسین ایلیاد پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان سیریک، در گفت‌وگو با خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذینی، از برگزاری مراسم اعتکاف در پنج نقطه این شهرستان خبر داد.

وی با اشاره به استقبال گسترده مردم از این برنامه معنوی در سال‌های گذشته، افزود: در سال گذشته حدود ۴۷۰ نفر از برادران و خواهران معتکف در این مراسم حضور یافتند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی سیریک ادامه داد: با توجه به افزایش ظرفیت‌ها و تمایل بیشتر مردم برای شرکت در اعتکاف، پیش‌بینی می‌شود امسال جمعیت معتکفان به بیش از ۶۰۰ نفر برسد.

ایلیاد پور همچنین خاطرنشان کرد: برنامه‌های معنوی، فرهنگی و آموزشی متنوعی برای معتکفان در طول ایام اعتکاف تدارک دیده شده است تا بتوانند از این فرصت به بهترین شکل استفاده کنند.

وی در پایان تأکید کرد: اعتکاف فرصتی ارزشمند برای انس با قرآن، دعا و خودسازی است و امیدواریم با همراهی مردم و مسؤولان، شاهد برگزاری با شکوه این آئین معنوی در شهرستان سیریک باشیم.

لینک کوتاه : http://azini.ir/?p=8066

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.