پایگاه خبری آذینی

شهرستان سیریک

همصدایی کامل قوای سه‌گانه و مردم در جنگ ۱۲ روزه در مسیر فرماندهی کل قوا بوده

همصدایی کامل قوای سه‌گانه و مردم در جنگ ۱۲ روزه در مسیر فرماندهی کل قوا بوده

 

سیریک- امام جمعه شهرستان سیریک گفت: در جنگ ۱۲ روزه، دولت و قوای سه‌گانه گوش‌به‌فرمان رهبری بودند

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری آذینی سیریک، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن سالاری در خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان سیریک، با اشاره به تحولات اخیر و جنگ ۱۲ روزه، اظهار کرد: در این آزمون مهم، دولت و هر سه قوه با تبعیت از فرامین مقام معظم رهبری و حرکت در مسیر خط فرماندهی کل قوا، نشان دادند که وحدت و هماهنگی در رأس امور کشور حفظ شده است.

حجت‌الاسلام سالاری این انسجام را رمز عبور کشور از بحران‌ها دانست، و خواستار ادامه این رویکرد در مدیریت مسائل داخلی و خارجی کشور شد، و در ادامه افزود: همصدایی کامل قوای سه‌گانه و مردم در جنگ ۱۲ روزه، که در مسیر فرماندهی کل قوا حرکت کرد، و این هم‌افزایی حاکی از وحدت ملی و تبعیت کامل ساختارهای حاکمیتی از رهنمودهای مقام معظم رهبری در شرایط حساس و سرنوشت‌ ساز کشور است، که این هماهنگی و انسجام بی‌سابقه بوده است.

وی به نقش راهبردی رهبر انقلاب در مدیریت جنگ ۱۲ روزه پرداخت و اضافه کرد: در پی وقوع جنگ ۱۲ روزه که یکی از حساس‌ترین مقاطع سیاسی و امنیتی کشور در سال‌های اخیر به‌شمار می‌رود، نقش محوری و تعیین‌کننده رهبر معظم انقلاب اسلامی بار دیگر در حفظ انسجام ملی، مدیریت بحران و هدایت امور کشور جلوه‌گر شد.

 

امام جمعه سیریک گفت: اکنون، با پایان جنگ ۱۲ روزه، مردم و نخبگان سیاسی بیش از گذشته به اهمیت نقش رهبری نظام در لحظات حساس واقف شده‌اند. بی‌تردید، مدیریت مدبرانه مقام معظم رهبری، نقطه اتکای ثبات و اقتدار جمهوری اسلامی در مواجهه با توطئه‌های پیچیده داخلی و خارجی بوده است.

وی با اشاره به اینکه، در بحبوحه جنگ ۱۲ روزه، مردم و بازاریان با هوشیاری بازار را مدیریت کردند، افزود: در جریان جنگ ۱۲ روزه، در حالی‌که برخی دشمنان سعی داشتند با ایجاد فضای روانی، اقتصاد کشور را متزلزل و بازار را دچار التهاب کنند، اما هوشیاری و همراهی مردم، به‌ویژه کسبه و فعالان اقتصادی، نقش مهمی در حفظ ثبات بازار ایفا کردند.

 

حجت الاسلام سالاری اضافه کرد: در بحبوحه جنگ تحمیلی همراهی مردمی، در کنار سیاست‌های کنترل‌شده دولت و نهادهای اقتصادی، باعث شد تا فضای بازار نه‌تنها دچار التهاب نشود، بلکه در برخی موارد، حتی نشانه‌هایی از ثبات بیشتر نسبت به روزهای عادی مشاهده شود.

وی در‌پایان با تأکید بر اینکه مسئولان پروژه راه روستای پالور به روستای بندگرمان هر چه زودتر به سرانجام رسانند.

انتهای پیام/ مختار رحیمی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...