• امروز : چهارشنبه, ۸ بهمن , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 28 January - 2026
کل اخبار 250اخبار امروز: 0
0

تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف سیریک امضا شد

  • کد خبر : 8077
  • ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۴۲
تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف سیریک امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف سیریک امضا شد سیریک – رئیس دادگستری شهرستان سیریک گفت: در راستای توسعه فرهنگ صلح و سازش و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضائی، تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف شهرستان سیریک با هدف تسریع […]

تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف سیریک امضا شد

سیریک – رئیس دادگستری شهرستان سیریک گفت: در راستای توسعه فرهنگ صلح و سازش و کاهش ورودی پرونده‌ها به محاکم قضائی، تفاهم‌نامه همکاری داوری و میانجی‌گری حل اختلاف میان قوه قضائیه و اتاق اصناف شهرستان سیریک با هدف تسریع در رسیدگی به اختلافات صنفی و حل‌وفصل مسالمت‌آمیز آن‌ها به امضا رسید.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی آذینی، محمدرضا محمدی صبح امروز در حاشیه نشست مشترک رئیس دادگستری سیریک و رئیس اتاق اصناف این شهرستان اظهار کرد: این تفاهم‌نامه با حضور مسئولان قضائی شهرستان و اعضای هیئت‌رئیسه اتاق اصناف سیریک منعقد شد و بر اساس آن، ظرفیت‌های قانونی داوری و میانجی‌گری برای رسیدگی سریع‌تر، کم‌هزینه‌تر و عادلانه‌تر به اختلافات میان واحدهای صنفی و شهروندان به‌کار گرفته خواهد شد.

وی با تأکید بر نقش سازنده اصناف در ایجاد آرامش بازار و کاهش تنش‌های اجتماعی افزود: توسعه فرهنگ صلح و سازش و بهره‌گیری از نهادهای مردمی، از رویکردهای مهم قوه قضائیه در حل اختلافات است و اتاق اصناف می‌تواند نقش مؤثری در تحقق این هدف ایفا کند.

رئیس دادگستری سیریک با اشاره به مفاد و محورهای این تفاهم‌نامه تصریح کرد: همکاری در توسعه داوری حرفه‌ای و تخصصی، از طریق ترویج و بهره‌برداری مؤثر از ظرفیت داوری حرفه‌ای اتاق اصناف و اتحادیه‌ها، زمینه رسیدگی به اختلافات میان واحدهای صنفی را فراهم کرده و موجب کاهش ارجاع پرونده‌های صنفی به مراجع قضائی خواهد شد.

در ادامه، یوسف حسینی‌پور رئیس اتاق اصناف سیریک نیز با اشاره به اهمیت این تفاهم‌نامه گفت: اجرای این همکاری مشترک، ضمن حفظ حقوق اصناف و مصرف‌کنندگان، موجب کاهش اطاله دادرسی و افزایش اعتماد عمومی خواهد شد و اتاق اصناف آمادگی دارد با آموزش و معرفی داوران و میانجی‌گران صنفی، در اجرای دقیق این تفاهم‌نامه همکاری لازم را داشته باشد.

وی افزود: بر اساس مفاد این تفاهم‌نامه، طرفین متعهد شدند با هم‌افزایی ظرفیت‌ها، برگزاری دوره‌های آموزشی و ساماندهی سازوکارهای داوری و میانجی‌گری، زمینه حل اختلافات صنفی را پیش از ارجاع به محاکم قضائی فراهم کنند.

حسینی‌پور در پایان خاطرنشان کرد: به‌منظور اجرای هرچه بهتر این تفاهم‌نامه، طرفین متعهد شدند شیوه‌نامه همکاری دوجانبه شامل تشکیل و ترکیب کارگروه مشترک، نحوه تصمیم‌گیری و ضمانت اجرایی مصوبات را حداکثر ظرف مدت یک ماه آینده تدوین و عملیاتی کنند.

انتهای پیام/مختار رحیمی

لینک کوتاه : http://azini.ir/?p=8077

برچسب ها

ثبت دیدگاه

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.