کد خبر:69139 | 10:01:28 - جمعه 1 آوریل 2022
داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
حضور فرماندار سیریک در نماز جمعه شهرستان
*محمد رضا پاکروان فرماندار شهرستان سیریک به همراه دکتر عباس جهان الدینی بخشدار مرکزی، اسحاق ذاکری بخشدار بمانی و محمد ظاهری ادیب مدیر آموزش و پرورش شهرستان در نماز جمعه شهرستان سیریک شرکت کردند*

به گزارش آذینی، *فرماندار شهرستان سیریک در باب اهمیت شرکت در نماز جمعه گفت* :نماز جمعه بزرگ ترین و با شکوه ترین اجتماع عبادی سیاسی در اسلام است که مسلمانان در هر هفته با شرکت در آن وحدت ، همدلی ، رشد فکری و عقیدتی خود را نشان می دهند.

*محمد رضا پاکروان فرماندار شهرستان سیریک افزود*:نماز جمعه در حقیقت یک عبادت بزرگ و دست جمعی است و آثاری از جمله زدودن زنگار گناه از قلب ، دوری جستن از گناهان و بسیاری تاثیرات مثبت را به دنبال دارد .

*نماینده عالی دولت در شهرستان سیریک خاطرنشان کرد*:نماز جمعه از دیدگاه سیاسی و اجتماعی یک کنگره ی بزرگ هفتگی است که نتایج بالا بردن سطح آگاهی مردم در زمینه های معارف اسلامی ، رویداد های سیاسی و اجتماعی، ایجاد همبستگی و انسجام بیشتر میان مسلمانان، ایجاد همکاری برای حل مشکلات عمومی، تجدید روح دینی و نشاط معنوی برای مسلمانان و بسیار موارد دیگر برای مسلمانان به دنبال خواهد داشت.


انتهای پیام/ق

داغ کن - کلوب دات کام Balatarin اشتراک گذاری در فیس بوک تویت کردن این مطلب
لینک کوتاه:
http://azini.ir/?p=69139